به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، شادمان نعمتی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نخستین استارتاپ ویکند دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی در رشت اظهار داشت: راهکارهای مختلفی برای اعتلای دانشگاه علوم پزشکی گیلان ترسیم شده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه منظور از دانشگاه نسل سوم کاربردی کردن تحقیقات است گفت: دانشگاه نسل سوم میتواند مسیر جدیدی برای مطرح شدن دانشگاهها ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاهها یک سازمان راکد نیستند و در یک مسیر رو به پیشرفت در حال حرکت هستند خاطرنشان کرد: تحقیقات کاربردی میتواند باعث افزایش راندمان دانشگاهها شود.
نعمتی با بیان اینکه برکت تحقیقات کاربردی باید بر روی سفره قرار بگیرد عنوان داشت: رویکرد "چرخه تحقیق و سلامت" در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حال اجرا شدن است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه چرخه تحقیق و سلامت به عنوان یک درس به دانشجویان آموزش داده میشود افزود: چرخه تحقیق و سلامت به عنوان یک درس در دانشکده داروسازی آموزش داده میشود.
وی با بیان اینکه در دانشگاه گیلان ۴۵۰ عضو هیئت علمی مشغول به کار هستند اظهار داشت: ۶۰ دپارتمان در رشتههای مختلف در دانشگاه گیلان وجود دارد که که میتوانند در حوزه فناوریهای نوین تحقیق کنند.
نعمتی با اشاره به اینکه زیرساخت استارتاپها باید در دانشگاهها ایجاد شوند عنوان داشت: ایجاد ۵۰۰ استارتاپ در دانشگاه گیلان میتواند به کمک دپارتمانهای مختلف انجام بپذیرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دانشگاه گیلان پتانسیل زیادی در زمینه استارتاپ دارد خاطر نشان کرد: نخستین استارتاپ دانشگاه در یک ماه به سرانجام رسید.
وی با اشاره به اینکه چرخه فناوری و سلامت باید در دانشگاه ها ایجاد شود که استارتاپ ویکند جزیی از این چرخه است افزود: یک سایت کارگاهی در جاده تهران به رشت برای استارتاپ در نظر گرفته شده است.
نعمتی با بیان اینکه استان گیلان نیازمند تشکیل منطقه ویژه علم و فناوری است گفت: یکی از مهمترین ویژگیها برای منطقه ویژه علم و فناوری خصوصیات جغرافیایی است که استان گیلان از این خصوصیت برخوردار است.
انتهای پیام/
نظر شما